Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en inspirerende

Teamleider m/v

voor onze huisartsenpost in Etten-Leur voor 30 uur per week

waarvan gemiddeld 10 uur per week tijdens Avond-, Nacht- en Weekenduren

 

Een warm hart voor de huisartsenzorg en zin in een nieuwe start?

Dan ben jij de juiste persoon voor onze organisatie!

 

Wat ga je doen?

Als Teamleider geef je (hiërarchisch) leiding aan het team in het primaire proces. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van de werkprocessen tijdens de openingsuren van de huisartsenpost.

Je bent verantwoordelijk voor de aanname van nieuwe medewerkers en voor het opleidingstraject voor nieuwe triagisten. Je bewaakt een optimale inzet van medewerkers in het dienstrooster en je begeleidt zieke medewerkers tijdens reïntegratietrajecten. Je voert kwaliteitsaudits uit op triagegesprekken, vervult de rol van coach en organiseert het teamoverleg.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, huisartsen en patiënten en lost operationele problemen op. Ook het oppakken van actiepunten vanuit klachten en VIM behoort tot je taken. Hiernaast organiseer je de introductie van nieuwe huisartsen, waarnemers en AIOS-en en neem je deel aan het commissieoverleg met huisartsen.

Tot slot voer je ook zelf triagegesprekken aan de telefoon.


Wat vragen wij?

 • Bij voorkeur een diploma Doktersassistent of Verpleegkundige (MBO+/HBO) en in bezit van diploma triagist of bereid deze te volgen.
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring als triagist in de huisartsenzorg.
 • Ervaring met leidinggeven in de zorg en kennis van managementvaardigheden op HBO-niveau.
 • Grote mate van zelfstandigheid en een kei in het plannen en organiseren van zowel je eigen werk als van diverse processen op een afdeling.
 • Je hebt een positieve instelling, bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen. Je wordt gezien als een verbinder die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt. Je denkt zowel ontwikkelings- als oplossingsgericht. Ook flexibiliteit en organisatiesensitiviteit behoren tot jouw competenties.
   

Wat bieden wij? 

 • Een uitdagende functie met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO Huisartsenzorg; het salaris is ingedeeld in schaal 7 (voor kantooruren zonder ANW-toeslag, tijdens de ANW-uren met toeslag). Het salaris bedraagt bij een 38-urige werkweek maximaal € 3.764,- bruto per maand.
 • Werktijden en -dagen in overleg. 

In eerste instantie wordt een tijdelijk contract aangeboden.


Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dymph Smolders, Manager Huisartsenposten Breda en Etten-Leur (06-13419430) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je sollicitatiebrief met motivatie en je CV kun je vóór 15 april a.s. sturen naar de afdeling P&O: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op 18 april a.s. Een assessment maakt deel uit van de procedure. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een warm hart voor de huisartsenzorg en zin in een nieuwe start?

Dan ben jij de juiste persoon voor onze organisatie!


Voor elk van onze huisartsenposten zijn wij op zoek naar enthousiaste

Zorgprofessionals m/v

die opgeleid willen worden voor de functie van: Triagist, voor de avond- nacht- en weekenduren en tijdens feestdagen.


Als triagist ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en huisarts, geef je informatie en adviezen aan de patiënt, organiseer je spreekuren en visites en assisteer je wanneer nodig de huisarts. In deze functie ben je de spin in het web van onze organisatie en ben je professioneel, klantgericht, stressbestendig én besluitvaardig, maar ook flexibel.


Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal MBO-4 niveau. Daarnaast beschik je over recente werkervaring van minimaal 1 jaar in de gezondheidszorg.


Wat bieden wij?

 • Wij bieden je een parttime baan (contractenomvang is in overleg, minimaal voor 8 uur per week, maximaal voor 20 uur per week).
 • Werk je liever alleen in de nachten en/of alleen in de weekenden? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.
 • Een afwisselende functie in een professionele organisatie met ruimte voor eigen initiatief.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO huisartsenzorg: het salaris ligt tussen de € 2.100 en € 2.977 bruto per maand (bij een 38-urige werkweek). Daarnaast is er een aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag van toepassing van gemiddeld 41%.
 • Ruime, aanvullende scholings- en opleidingsmogelijkheden, waaronder de gecertificeerde ‘Opleiding tot Triagist’.


Interesse?

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling P&O, tel.nr. 088-776 33 82. Jouw sollicitatiebrief met motivatie evenals jouw CV kun je per e-mail aan ons toe sturen op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Meer informatie over onze organisatie vind je op www.huiartsenpostenwestbrabant.nl

Voor een bezoek aan de huisarts bent u verzekerd via de basisverzekering. Ook uw eigen risico wordt niet aangesproken. Maar als u een recept of een verwijsbriefje meekrijgt, moet u wel rekening houden met bijkomende kosten.
Al uw bezoeken aan de huisarts worden betaald uit het basispakket. Dit geldt ook voor de medische handelingen die de huisarts verricht. Hiervoor geldt ook niet het eigen risico.
Let er wel op dat als de huisarts een onderzoek of handeling uitbesteedt, zoals röntgen- en laboratoriumbezoek, uw eigen risico daarvoor wel wordt aangesproken. Ook als u medicijnen voorgeschreven krijgt door de huisarts, wordt dat meestal verrekend met uw eigen risico.

Zaken die niet onder de basisverzekering vallen zijn:
• keuringen voor rijbewijs, duikbewijs of vaarbewijs
• reisvaccinaties


Voor meer informatie kijk op: 
www.consumentenbond.nl/zorgverzekering/huisarts-en-de-zorgverzekering

 

Geef toestemming voor het opvragen van uw medische gegevens!

Apothekers en huisartsen kunnen hun patiënten beter helpen als zij toestemming geven voor het opvragen van hun medische gegevens. De huisartsen en apothekers in West-Brabant vragen daarom toestemming aan al hun patiënten.
Om ervoor te zorgen dat patiënten op elk moment de juiste zorg krijgen, is het belangrijk dat de dienstdoende huisarts op de huisartsenpost via een beveiligd netwerk in een patiëntendossier van de eigen huisarts kan kijken. Dat geldt ook voor de apotheker voor de medicijngegevens bij de eigen apotheek. Ook voor het voorschrijven en verstrekken van medicijnen wordt goed gecontroleerd of nieuwe medicijnen gebruikt mogen worden naast de medicijnen die een patiënt al heeft. Medicatiebewaking noemen we dat. Raadplegen van de medische gegevens en medicijngebruik mag alleen maar met toestemming die elke patiënt vóóraf gegeven moet hebben. De huisartsen en apothekers in West-Brabant maken hiervan een aantekening in ieders patiëntendossier. Toestemmingsformulieren zijn verkrijgbaar bij de eigen huisarts en apotheek. Ze zijn ook te downloaden van de website www.vzvz.nl. Toestemming kan ook gegeven worden via de website: www.ikgeeftoestemming.nl. Patiënten die geen toestemming (willen) geven voor het delen van hun medische gegevens en medicijngegevens zullen natuurlijk gewoon geholpen worden, maar de huisartsen en apothekers beschikken dan niet over alle belangrijke informatie.

{avsplayer videoid=1 playerid=2}

Met spoed zorg nodig? Bel eerst de huisarts

 

Op dit moment komen er per jaar ongeveer 12.000 mensen naar de Spoedeisende Hulp (SEH) aan de Molengracht in Breda zonder verwijzing van de huisarts. Zij werden tot nu toe allemaal op de SEH geholpen. Ook de mensen die prima geholpen zouden kunnen worden door de huisarts. Daar komt op aandringen van de minister en de zorgverzekeraars vanaf 1 juni 2015 verandering in. Mensen die zich vanaf die datum zonder verwijzing van de huisarts melden bij de SEH, worden in principe terugverwezen naar de huisarts (tijdens kantooruren) of huisartsenpost.

 

De patiënt die zonder verwijzing toch op de SEH wordt geholpen, kost het minimaal het eigen risico. De zorgverzekeraar kan bovendien besluiten de zorgkosten helemaal niet te vergoeden. Naast het eigen risico betaalt de patiënt de gehele rekening zelf. Om te voorkomen dat mensen terugverwezen moeten worden of met hoge kosten geconfronteerd worden, zijn het Amphia Ziekenhuis en de Huisartsenpost Breda gezamenlijk een actie gestart om iedereen hierover te informeren. Centrale boodschap is 'Met spoed zorg nodig? Bel eerst doordeweeks overdag de huisarts of in de avond en weekenduren de huisartsenpost. De huisarts geeft advies, verzorgt een consult of verwijst je door naar de Spoedeisende Hulp'.

 

 Poster20Met20spoed20zorg20nodig20klein

Cameratoezicht

Voor de veiligheid van de patiënten en van de medewerkers is er cameratoezicht aanwezig op alle huisartsenposten in West-Brabant.

Kindermishandeling in het spel?

De huisartsenposten West-Brabant zijn alert op mogelijke kindermishandeling

Aandacht voor het welzijn van (kleine) kinderen is nodig en belangrijk. Ook op de huisartsenposten uit West-Brabant willen wij daaraan een bijdrage leveren. Het is op onze huisartsenposten heel gewoon (protocol) om bij minderjarige kinderen extra alert te zijn op bijzondere bevindingen. Elk contact op de huisartsenpost leggen we vast en versturen we naar de eigen huisarts zodat deze waar nodig de benodigde hulp kan verlenen. Dit kan betekenen dat wij soms wat meer informatie willen hebben, bijvoorbeeld over (het ontstaan van) de klachten van een kind. Uiteraard doen wij dit uitsluitend in het belang van het kind en een zo goed mogelijke hulpverlening. Daarom rekenen wij op begrip hiervoor.

Stichting Huisartsenposten West-Brabant © 2018

Disclaimer HPVC Privacy statement

U vindt ons ook op: facebook