Heeft u een compliment, bent u tevreden of toch niet helemaal?


Op onze huisartsenposten willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Meestal lukt dat ook. Uw complimenten of verbeterpunten horen we graag. Toch gaat er soms iets mis of lopen de zaken niet zoals u dat verwacht. Dit kan gaan over de behandeling door de huisarts, het gesprek aan de telefoon of de werkwijze op de post. Laat het ons weten.

Wij horen het graag

Heeft u een compliment, idee, verbeterpunt of klacht? Wij horen het graag, bij voorkeur op het moment zelf. Dan kunnen wij gelijk naar een oplossing zoeken. Lukt dat niet of wilt u liever schriftelijk een melding doen dan kan dat ook.
Uw compliment, idee, verbeterpunt of klacht kunt u melden. Wij leren er graag van. Uw complimenten geven wij door aan de huisarts, chauffeur of assistente die het betreft. Verbeterpunten en ideeën komen direct binnen bij de manager van de huisartsenpost. De manager bespreekt ze binnen de post en verbeteringen worden zo nodig gelijk doorgevoerd. Eventueel wordt u om toelichting gevraagd.

  

Uw klacht

Is het contact met de huisartsenpost anders gegaan dan u had verwacht of bent u ontevreden? Dan kunt u een klacht indienen. De manager van de post neemt contact met u op, zodat u uw klacht kunt toelichten. Vervolgens kunnen wij bemiddelen tussen u en degene tegen wie uw klacht zich richt. Altijd met als doel uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Het kan zijn dat u na bemiddeling nog niet tevreden bent. Dan wijzen wij u op verdere mogelijkheden.

 

Laat het ons gelijk weten

Wilt u uw compliment, verbeterpunt of klacht indienen? Wij ontvangen die bij voorkeur via onze website.
Ik wil zelf iets melden
Ik meld iets voor iemand anders

 

Vervolgens verschijnt een invulformulier dat u kunt invullen. Het vakje ‘omschrijving’ graag zo volledig mogelijk invullen met informatie over datum, tijdstip, medewerker en wat u wilt melden.

Stichting Huisartsenposten West-Brabant © 2018

Disclaimer HPVC Privacy statement

U vindt ons ook op: facebook